سامانه مدیریت یادگیری (LMS)

LMS

جهت ورود به سامانه مدیریت یادگیری
(Learning Management System)
اینجا کلیک کنید.

به نکات زیر توجه نمایید:
1- نرم‌افزار adobe conncet را نصب نمایید.
2- نام کاربری =شماره دانشجویی یا کد استادی
3- رمز ورود = کد ملی
4- ساعت و زمان برگزاری کلاس‌ها و امتحانات مجازی طبق برنامه کلاسی ثبت شده در سامانه مدیریت آموزش (سما) خواهد بود.

نرم‌افزار Adobe Connect برای سیستم عامل‌های مختلف:
دانلود برای کامپیوتر شخصی یا لپ‌تاپ ویندوز (Windows)
دانلود برای موبایل یا تبلت اندروید (Android)
دانلود برای کامپیوتر شخصی یا لپ‌تاپ مک (Mac)
دانلود برای موبایل یا تبلت آی او اس (IOS)

اطلاعیه برگزاری امتحانات مجازی

با سپاس و شکرگزاری ایزد منان به‌خاطر تمامی نعماتی که به بندگانش هدیه کرد به‌ویژه نعمت سلامتی و تقدیر و تشکر از استادان گرانقدر و دانشجویان عزیز به‌خاطر تلاش و تحمل سختی‌های پیش آمده در فرآیند آموزش الکترونیکی در این نیمسال تحصیلی و ضمن آرزوی موفقیت در آخرین مرحله این فرآیند (امتحانات) که به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، توجه همه عزیزان را به نکات مهم زیر جلب می‌نماید:

نکات کاربردی درخصوص شرکت در آزمون‌های الکترونیکی:

• اگر از تلفن همراه خود برای شرکت در امتحان استفاده می‌کنید، تا حد امکان از طریق مرورگر Chrome در امتحان شرکت کنید.

• قبل از برگزاری امتحانات از سلامت دستگاه‌هایی که برای برگزاری امتحان استفاده خواهید کرد (موبایل، لپ‌تاپ، کامپیوتر، تبلت) مطمئن شده، از شارژ باطری و اینترنت نیز اطمینان حاصل کنید.

• حتی‌الامکان هر دو دستگاه تلفن همراه و رایانه یا لپ‌تاب را در هنگام برگزاری امتحان آماده کنید تا درصورت اشکال احتمالی در یکی از سیستم‌ها از دستگاه دیگر استفاده نمایید.

• حداقل یک جایگزین برای اتصال پیش‌فرض اینترنت خود داشته باشید.

• کاغذ و خودکار در کنار خود داشته باشید.

• یک موبایل یا دوربین دیجیتال برای عکس‌برداری داشته باشید تا بتوانید درصورت لزوم از پاسخ سوالاتخود عکس تهیه کرده و در سامانه بارگذاری نمایید.

• روشنایی محیط برای عکس‌برداری مناسب باشد.

• اتصال موبایل یا دوربین را با کامپیوتر بررسی کنید.

• در راستای کاهش حجم تصاویر پاسخ‌ها به ویژه برای کاربران موبایل استفاده از برنامه‌های کاربردی نظیر Cam Scanner یا Tiny Scanner توصیه می‌شود.

• پس از گرفتن تصاویر با این نرم‌افزار می‌توان قسمتهای اضافی تصویر را به راحتی حذف نموده، چند تصویر مربوط به پاسخ‌ها را تحت یک اسم ذخیره و ارسال کرد (ترجیحاً با فرمت PDF ذخیره شود) توصیه می‌شود.

• نام فایل ارسالی شماره دانشجویی باشد و در روی تک تک برگه‌های پاسخ نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی و شماره برگه را یادداشت نمایید.

• حتماً قبل از شروع آزمون اعضای خانواده را درجریان آزمون خود قرار داده و شرایط محل آزمون خود را به گونه‌ای مهیا کنید که هیچگونه مزاحمتی برای امتحان خود نداشته باشید.

• با توجه به آنلاین بودن امتحانات، 5 دقیقه قبل از امتحان به سامانه وارد شوید تا از زمان اختصاص داده شده حداکثر استفاده را بنمایید.

• درصورت اشکال یا قطعی درحین برگزاری امتحان، مجدداً بلافاصله وارد سامانه شده و به سؤالات جواب دهید.

• درصورتی که در محل اقامت خود عمدتاً با قطعی اینترنت یا سرعت نامناسب آن مواجه هستید، حتماً در زمان آزمون در محلی دیگر که دارای اینترنت مناسب هست مستقر شوید.

• درصورتی که درحین برگزاری امتحان ارتباط شما با سامانه قطع و به هیچ وجه وصل نشد، بلافاصله در همان زمان به استاد درس اطلاع داده تا درصورت اثبات ادعای شما، تصمیم مقتضی اتخاذ و از ثبت غیبت جلوگیری شود.

• عدم شرکت در امتحان همانند نیم‌سال‌های گذشته بمنزله غیبت در امتحان بوده و در محاسبه شهریه منظور می‌شود.

• دقت داشته باشید سوالات به ترتیب نمایش داده شده باید پاسخ داده شود و بعد از رفتن به سوال بعدی امکان بازگشت به سوال قبلی وجود نخواهد داشت.

• اطلاعات مکانی (IP) و زمانی شما در سامانه نمایش داده می‌شود و ذخیره می‌گردد. لیست دانشجویانی که برای امتحان یک درس از یک مکان در آزمون شرکت می‌نمایند جهت بررسی به کمیته انضباطی موسسه گزارش خواهند شد.