اطلاعيه محل كارآموزي

بسمه تعالی

دانشجویان محترم جهت انتخاب محل کارآموزی می‌توانند با مراجعه به سامانه کارآموز و ثبت نام در این سامانه از ادارات و مراکز صنعتی که کارآموز می‌پذیرند اطلاع حاصل نموده و در صورت تمایل چند گزینه از محل‌های موجود را انتخاب نمایند و پس از تائید محل کارآموزی از سوی محل مورد نظر و دانشگاه اقدام به گذراندن دوره کارآموزی نمایند.

*درصورتیکه دانشجویان محترم مراکز خصوصی را جهت گذراندن دوره کارآموزی انتخاب نمایند ارائه مدارک ذیل به همراه فرم درخواست تائید محل کارآموزی ضروری می‌باشد.

الف ) انواع شرکتها (عام، خاص، مسئولیت محدود)

1- کپی آگهی تاسیس در روزنامه رسمی و یا فرم مربوط به مشخصات شرکت از روی وب سایت رسمی اداره ثبت شرکتها

2- کپی آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی و یا فرم مربوط به تغییرات شرکت از روی وب سایت رسمی اداره ثبت شرکتها

ب ) آموزشگاهها

1- کپی مجوز تاسیس آموزشگاه از سازمان فنی و حرفه‌ای یا اداره آموزش و پرورش

ج ) کارگاههای تولیدی و کارخانجات خصوصی

1- کپی مجوز خط تولید

2- لذا پیشنهاد می گردد دانشجویان محترم درصورت امکان محل کارآموزی خود را از مراکز دولتی و یا از طریق سامانه جایابی کارآموزی انتخاب نمایند.

اموردانشجویی موسسه