ميزگردي صميمانه با خانم دكتر سانيا عطاري

سمینار بهاره CS: جلسه میزگردی صمیمانه با خانم دکتر سانیا عطاری

سمینار بهاره CS ساعت 10 صبح روز یکشنبه 8 فروردین 1395، به میزبانی موسسه آموزش عالی دانشوران تبریز، در محل این موسسه برگزار گردید. سمینار با خیر مقدم‌گویی و گرامی داشت حاضرین توسط رئیس موسسه، دکتر بالازاده بهار، آغاز شد. سپس پروفسور آیاز عیسی‌زاده که مدیریت سمینار را عهده‌دار بودند طی سخنانی به معرفی مهمان سمینار پرداختند. خانم دکتر سانیا عطاری، یکی از دانش آموختگان CS، ده سال پیش کارشناسی ارشد خود را با راهنمایی پروفسور عیسی‌زاده تکمیل و برای ادامه تحصیل عازم امریکا شد. و حالا با دکترای علوم کامپیوتر از دانشگاه VirginiaTech و پنج سال تجربه در صنایع کامپیوتر آمریکا (شامل:Cisco، Security Products، User Experience، Human Computer Interaction) برای دیدار خانواده و فامیل به زادگاه خود برگشته است. پروفسورعیسی‌زاده که پدر علم کامپیوتر منطقه محسوب می‌شوند، ضمن ابراز خوشحالی از حضور ایشان در این سمینار، اعلام داشتند "سانیا و دیگر دانش‌آموختگان ما در واقع سفیران ما در نقاط مختلف کشور و دنیا هستند که تجربیات و یافته‌های خود را با عشق علاقه به خانه می‌آورند و عاشقانه در اختیار بچه‌های CS قرار می‌دهند؛بی‌تردید سانیا گفتنی‌های زیادی از تجربیات خود دارد و CSerهای کنجکاو پرسش‌های زیاد."

با این سخنان، خانم دکتر سانیا عطاری سخنرانی مبسوطی در خصوص پیشرفت‌های اخیر درمتدها، تکنیک‌ها، و روانشناسی مرتبط با تعامل انسان و کامپیوتر، و کاربردها و مزایای آن ارائه کرد. سپس جلسه میزگرد با طرح سوالات مرتبط با تخصص‌های مهمان سمینار آغاز شد. در این جلسه علاوه بر سوالات و بحث‌های علمی و فنی، علاقه و شور شوق زیادی نسبت به فوت و فن‌های کارآفرینی ابراز می‌شد. ایده‌های و راهکارهای مختلف کارآفرینی، فرصت‌ها، پتانسیل‌ها، چالش‌ها و موانع موجود در این راه مورد بحث و اظهار نظر قرار گرفت.